У уторак, 15. септембра 2020. године, у просторијама Развојне агенције Војводине, примљени су представници Развојне агенције Републике Српске – Маринко Ђукић, директор РАРС-а, Марица Берић, руководилац Одељења за стратешко планирање развоја МСП и предузетништва и Мићо Станојевић, руководилац Одељења за пројектно планирање и провођење пројеката. Том приликом, представници РАРС-а су представили досадашњи рад агенције, као и њене будуће планове и циљеве.
Директор РАВ-а, Никола Жежељ, заједно са својим сарадницима, предаставио је пословање Развојне агенције Војводине, као и могућност сарадње са Развојном агенцијом Републике Српске.
Састанку су присуствовали и представници Фонда „Европски послови“ АП Војводине. Представљене су активности ФЕП-а, међу којима су писање и имплементација ЕУ пројеката, едукативне активности, сарадња са регионалним и европским институцијама, као и подстицање свих релевантних институција са територије Војводине да, кроз писање ЕУ пројеката, искористе бесповратна финасијска средства ЕУ фондова.
Представнике Развојне агенције Републике Српске, такође, је примио и потпредседник Покрајинске Владе Ђорђе Милићевић.

By З. И.