Конференција беба биће одржана 12. јула у Парку „Петар Кочић“ са почетком у 10 часова. Ресорно Одјељење за образовање, здравство, омладину и спорт припремило је богат забавни програм за дјецу и њихове родитеље.

У забавном програму учествоваће дјеца из вртића „Маслачак“ и „Срећа“, те дјеца из школе за манекене ИВАС, из Лакташа, која дјелује у оквиру Центра за дјецу, омладину и породицу. Неизоставни су и анимтори за дјецу: Ниџо Радозналац, кловнови Жужи и Бужи, те мађионичар Зоро. На овогодишњој конференцији, ново изненађење је штанд на којем ће се налазити промо материјал и поклони за мајке и бебе, школе за труднице „Радосница“.

И овај пут, на манифестацији ће бити изабрана најмлађа и најстарија беба, те беба са највише браће и сестара.

Награде бебама обезбиједили су: Тржница, Еуро експрес-брза пошта и компаније „Био Технолоџи и Генетикс“.

Из ресорног одјељења, овим путем, позвали су и друге компаније да буду спонзори ове манифестације. Уколико желе да дарују бебе, сви заинтересовани могу се јавити овом одјељењу на број телефона: 051/244-444, локал 706.

Овогодишњу Конференцију беба, Град организује на позив Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске, а у сарадњи са Удружењем „Сва дјеца свијета“.

Извор: Град Бања Лука

By З. И.