фото: Град Бања Лука

Комисија за одабир пројеката омладинских организација и организација за младе по јавном позиву, разматрала је и подржала 13 пројеката, који ће бити суфинансирани из буџета у овој години, у укупном износу од 54.409 КМ.

Са изабраним омладинским организацијама и организацијама за младе, који ће реализовати предложене пројекте, биће закључени уговори.

-Износи средстава одређени за подршку изабраним пројектима су у складу са оствареним бројем бодова који се уносе у збирну табелу. Омладинске организације и организације за младе чији ће пројекти бити суфинансирани средствима из Буџета Града Бања Лука у 2018. години, дужне су да Одјељењу за образовање, здравство, омладину и спорт у року од 30 дана, од дана реализације пројекта доставе наративни и финансијски извјештај на прописаним обрасцима број 3, 3а) и 3б) – навели су из надлежног одјељења.

Иначе, на Јавни позив за суфинансирање пројеката омладинских организација и организација за младе из буџета Града Бања Лука у 2018. години, конкурисало је 16 организација са својим пројектима, од којих један није остварио довољан број бодова, а преостала два нису испунила услове Јавног позива.

Резултате јавног позива погледајте овдје.

Извор : Бањалука.рс.ба

By З. И.